Популярни марки Цветни лещи

Да смените цвета на очите си с козметични цветни лещи отдавна е възможно. Дали ще са сини, зелени, кафяви или просто с контур за подсилване е въпрос изцяло на личен избор. Ако планирате да смените дискретно или напълно цвета на очите си или пък да подсилите излъчването на естествения си цвят, вероятно ще е полезно за вас да се запознаете с някои от най-популярните модели цветни лещи на пазара.

 

desio_qualimed_cvetni-leshtiЦветни лещи Desio произведени от Qualimed Италия. Реалистични цветове и смесени тонове, украсени с дискретен контур. Подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от естествения цвят .  Режим на подмяна – тримесечен при непрекъснато носене или до година ако не носите ежедневно лещите си.

 

 

 

Цветни лещи Desio Coffee Collection

Desio Coffee Collection е друга линия цветни лещи на марката Desio. Както подсказва името, тази серия е насочена към потребители, които желаят да променят цвета на очите си в кафяво, за да им придадат тайнственост, мистерия и топлота.

Серията е налична в 4 различни нюанса подходящи за всеки. Подходящи са за всички типове очи. Могат да се носят до три месеца непрекъснато или до година при периодична употреба.

 

 

Поръчка онлайн

Официален сайт

 


 

Цветни италиански лещи Marshal

Pretty Eyes е една чудесна нова линия на италианската компания Marshal. Палитрата на тези лещи предлага 6 реалистично изрисувани модела с изключителна покривност, които ще се харесат на всеки.

Лещите са подходящи за светли, пъстри и тъмни очи. Могат да се носят до един месец непрекъснато или до шест месеца при периодична употреба.

Част от палитрата на марката е и еднодневната серия Pretty Eyes Daily предлагаща същите цветове но изработени от материали предвидени за еднодневна употреба без нужда от разтвор и контейнер.

 

Поръчка онлайн

Официален сайт

 


 

cvetni-leshti-freshlook

Цветни лещи FreshLook произвеждани от Alcon САЩ. Една от най-популярните и продавани марки. Красиви и реални цветове в четири различни серии Colors, Colorblends, Dimensions и най-новите лещи от силиконов хидрогел Air Optix Colors. Подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от естествения цвят. Режим на подмяна – едномесечен при непрекъснато носене, до година при нередовно носене. Могат да се поръчат и с диоптър.

 

 

Поръчка онлайн

Официален сайт

 


 

 

expressions-cvetni-leshti

Цветни лещи Expressions Colors произведени от Cooper Vision САЩ. Водещ по продажби производител в САЩ и  Великобритания. Подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от естествения цвят.  Режим на подмяна – едномесечен при непрекъснато носене, до година при периодична употреба.

 

 

 

Поръчка онлайн

Официален сайт

 


 

adore-leshti-cvetni

 

Цветните лещи Adore са произведени от италианската компания Eyemed. Произвеждат се в три различни серии Dare, Bi-tone и Tri-tone. Интересни и реалистични разцветки подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от подбрания цвят. Препоръчителният режим на подмяна е три месеца при непрекъснато носене или до година при периодична употреба.

 

Поръчка онлайн

Официален сайт