Популярни марки Цветни лещи

Да смените цвета на очите си с козметични цветни лещи отдавна е възможно. Дали ще са сини, зелени, кафяви или просто с контур за подсилване е въпрос изцяло на личен избор. Ако планирате да смените дискретно или напълно цвета на очите си или пък да подсилите излъчването на естествения си цвят, вероятно ще е полезно за вас да се запознаете с някои от най-популярните модели цветни лещи на пазара.

 

desio_qualimed_cvetni-leshtiЦветни лещи Desio произведени от Qualimed Италия. Реалистични цветове и смесени тонове, украсени с дискретен контур. Подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от естествения цвят .  Режим на подмяна – тримесечен при непрекъснато носене или до година ако не носите ежедневно лещите си.

 

 

Поръчка онлайн

 


 

cvetni-leshti-freshlook

Цветни лещи FreshLook произвеждани от Alcon САЩ. Една от най-популярните и продавани марки. Красиви и реални цветове в четири различни серии Colors, Colorblends, Dimensions и най-новите лещи от силиконов хидрогел Air Optix Colors. Подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от естествения цвят. Режим на подмяна – едномесечен при непрекъснато носене, до година при нередовно носене. Могат да се поръчат и с диоптър.

 

 

Поръчка онлайн

 


 

adore-leshti-cvetni

 

Цветните лещи Adore са произведени от италианската компания Eyemed. Произвеждат се в три различни серии Dare, Bi-tone и Tri-tone. Интересни и реалистични разцветки подходящи за тъмни, пъстри или светли очи в зависимост от подбрания цвят. Препоръчителният режим на подмяна е три месеца при непрекъснато носене или до година при периодична употреба.

 

Поръчка онлайн