Слънчеви очила Bluepoint

Bluepoint е серия слънчеви очила произведени от датската фирма Frands Jensen. Предлагат се от няколко години и вече се наложиха като една от марките в средния ценови клас. Отличават се със спортно-елегантен стил, интересни и закачливи орнаменти, гравирани елементи, комбинация от цветове и интересни дизайнерски решения. Подходящи за нуждите на всеки, очилата Bluepoint са разделени в 5 серии: Deluxe, Polarized, Sport, Junior и Kids. Deluxe включват дизайни от последните модни тенденции при мъжките и дамските слънчеви очила, дръзки дизайни и орнаменти.

Polarized и Sport са създадени да комбинират стил, удобство и комфорт и защита от облясъците, когато сте на плаж или шофирате. Всички модели от тези серии са с извити рамки от спортен тип.

Bluepoint Junior е юношеска серия очила създадена на базата на линията Deluxe, но в умалени размери, включваща най-добрите дизайни от Deluxe.

Kids е серия слънчеви очила за най-малките. Изпъстрени със цветове, изработени от качествени материали, със стъкла предоставящи оптимална защита за малчуганите.

7166-027135-007169-017302-017495-007790-007955-00

 

Очила с марка Bluepoint можете да намерите и в нашия онлайн магазин. Търсите конкретен модел? Свържете се с нас.