Nikon стъкла за очила

Премиум стъкла за очила Nikon

Време е за нови стъкла за очила? Как ви звучи идеята за премиум стъкла за очила с марка Nikon при това на по-ниска цена? В оптика Ирис вече можете да намерите стъкла за очила за с марката Nikon за ежедневието, фотосоларни (хелиоматик), за работа в офиса или пред компютър, за шофиране и много други.

 

Част от моделите можете да поръчате вече и онлайн на собствена рамка или рамка от каталога на Ирис Оптика.

 

Nikon HCC антирефлексни стъкла за потребителите имащи нужда от очила за ежедневието, но с по-устойчиви покрития против зацапване и надраскване от стандартните стъкла.

Можете да поръчате онлайн чифт стъкла Nikon HCC към рамка.

 

 

Nikon SeeCoat Plus UV най-доброто от антирефлексните премиум стъкла: по-висока устойчивост на зацапване и надраскване, супер лесно забърсване и подрръжка.

Можете да поръчате онлайн чифт стъкла Nikon SeeCoat Plus UV към рамка.

 

 

Nikon SeeCoat BLUE UV най-доброто от антирефлексните премиум стъкла + blue blocker филтър – защита при работа с различни устройства с екран (смартфон, компютър, лаптоп, телевизор). Подходящи и при работа на изкуствено осветление, както и за дейности на открито (не потъмнява на слънце).

Можете да поръчате онлайн чифт стъкла Nikon SeeCoat BLUE UV към рамка.

 

 

Nikon HCC Transitions® подходящи за ежедневие антирефлексни, фотосоларни стъкла. Потъмняват на открито. Избор между сив и кафяв цвят. Удачен вариант за целогодишна употреба – защита за очите в слънчевите дни. В комбинация с антирефлексно покритие HCC за по-ясно зрително поле.

Можете да поръчате онлайн чифт стъкла Nikon HCC Transitions към рамка.

 

 

Nikon HCC / SeeCoat Plus UV 1.67 AS антирефлексни стъкла с индекс на изтъняване 1.67. Стъклата с този индекс са приблизително с до 35% по-тънки от стандартните стъкла. Подходящи за потребители с високи диоптри, особено тези с далекогледство – хиперметропия.

Можете да поръчате онлайн чифт стъкла Nikon 1.67 AS към рамка.

 

 

Можете да намерите тези модели в онлайн магазина ни тук: https://www.blink.bg/nikon

Побързайте, не пропускайте месечната “Акция Nikon” с намаления до 25%.